Jul 13, 2013, 12:17 AM

Измислици 

  Poetry
321 0 1

Ела! Вън всичко е заспало...

Навред е нежна тишина

и само в лунно огледало

оглежда се звезда една!

Ела! И нека в чудесата

от приказките да летя

докато грейне пак зората…

Дори в съня ми... но ела!

 

Р.Д.

© Румяна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??