11.06.2008 г., 10:29 ч.

Изморена 

  Поезия » Любовна
1039 0 2
Изморена съм от твоите преструвки!
От лъжливите ти хубави очи!
От това, че всеки път различно гледаш!
И всеки път все повече боли!

 

Изморена съм да те желая!
Вече дразня се дори от твойто име!
Изморена съм да те мечтая!
Иди си от сърцето! Остави ме!

 

Изморена съм от този театър!
Ние не живеем, а играем
филм, в който сякаш непознати
гледат се любовно - уж, че се желаем!

 

Стига вече маски помежду ни!
Стига с тез престорени целувки!
Казахме си толкоз силни, ала празни думи!
Стига сме се крили зад преструвки!

 

 

Ще те срещна след броени дни
на улицата с непознати хора!
Ще се усмихна, ще подмина за секунди,
а на лицето ми ще е изписано единствено умора!

© Миа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??