4.03.2006 г., 17:54 ч.

изморена сьм 

  Поезия
736 0 1
Изморена сьм от своите нерви.
"Успокои се!" - си повтарям -
"намаш време да тьжиш",
но напразно се напрягам
почвам вече да рьмжа.
До кога ще издьржа?...
Не зная, не знам
на кого и какво
от себе си трябва да дам,
защото е тьжно и тежко и страшно,
когато вьв мрака някьде там
живееш и дишаш и пишеш си сам.

© Божидара Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??