Днес случи ми се нещо много странно!
Слънцето ми се усмихна тъй омайно
и започнах да римувам непрестанно
за едно момиче прекрасно!
Макар и само на снимка,
бях поразен от нейната усмивка.
Може би самата Афродита
те е надарила с красота,
за да пленяваш мъжките сърца
и да им показваш силата на любовта.
© Красимир Цуцов Всички права запазени