Jun 4, 2010, 10:49 PM

Изненада 

  Poetry
940 0 0

Днес случи ми се нещо много странно!

Слънцето ми се усмихна тъй омайно

и започнах да римувам непрестанно

за едно момиче прекрасно!

Макар и само на снимка,

бях поразен от нейната усмивка.

Може би самата Афродита

те е надарила с красота,

за да пленяваш мъжките сърца

и да им показваш силата на любовта.

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??