Изневерих ти...
Виновна съм, признавам си -
нараних жестоко сърцето ти.
Прав си, не заслужавам любовта ти.
Не заслужавам да останеш - изневерих ти!
Сама ме остави
и при друга щастието търси.
Изневерих ти, без да мисля
какво ще ти причиня.
Вината ще си нося до края
дори и в гроба няма да легна в покой, зная.
Сигурен бъди: ще си платя
за тази проклета моя грешка.
Изневерих ти, това го знам.
Накажи ме със сърцето си: то,
само то знае какво заслужавам аз!
© Любомира Христова Всички права запазени