Jul 7, 2007, 5:43 PM

Изневерих ти... 

  Poetry
815 1 1
 

Изневерих ти...

 

Виновна съм, признавам си -

нараних  жестоко сърцето ти.

Прав си, не заслужавам любовта ти.

Не заслужавам да останеш - изневерих ти!

 

Сама ме остави

и при друга щастието търси.

Изневерих ти, без да мисля

какво ще ти причиня.

 

Вината ще си нося до края

дори и в гроба няма да легна в покой, зная.

Сигурен бъди: ще си платя

за тази проклета моя грешка.

 

Изневерих ти, това го знам.

Накажи ме със сърцето си: то,

само то знае какво заслужавам аз!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Признат грях е половин грях" така че не се притеснявай.Някога изневеряваме ,защото усещаме подсъзнателно че и Той е изневерил...Поздрав!
Random works
: ??:??