Да върна младостта назад - не мога.
Кръжим в живот безмилостно суров.
Отново ме прегръщаш босонога -
след думите омайни за любов!
Заспивам с мигове прекрасни.
И в утрото блажено те съзрях.
На лудостта ли с тебе сме подвластни?
Редиш сълзи от щастие и грях!
© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени