15.05.2012 г., 13:12 ч.

Изпити по никое време 

  Поезия » Хумористична
814 0 9

Мъжът ми днес ми връчи „Кама Сутра”.

- Наръчникът  по секс от Индия  това е.

(От срам захапах лявото си кутре)

- До утре искам всичко да се знае!

 

- До утре ли? За толкоз малко време...

(Усещах, че сме близо до кавгата...)

- Аз казах! Да си  нямаме  проблеми...

Ще те изпитам лично във кревата!

 

Вратата трясна моят мил съпруг -  замина

във кръчмата. Остави ме да мисля...

Реших през „материала” да премина,

че вече взе сериозно да ми писва.

 

Идея  се роди в ума ми бледа:

(„По-бързо учи се, ако сме  двама!”)

Невинно се обадих на съседа:

„Ела, Стамате, да преместиме дивана.”

 

И той доприпка: къпан, парфюмиран...

А аз по нощничка, в ръка със „Кама Сутра”...

Веднага тоя пич се ориентира,

усмихна се доволната му мутра.

 

И легнахме съвместно да „четеме”.

Ех, колко листа... няма да  разправям...

Погледнах през прозореца след време...

Бе почнало  да се  развиделява.

..................................................................

- Мъжът ми  иде си... Вратата не уцелва.

Сериозно в кръчмата е потренирал.

Не може различи жена от делва...

(Комшията направо се панира.)

 

- Защо Стамат в леглото ни е, скъпа?

Защо така те гушка този измет?

- Не ми задавай пак въпроси тъпи...

Провежда „предварителния” изпит.

 

 Идеята тръгна от стихотворението на Николай (ringo2) "Ще те изпитам лично във кревата". Заглавието също дължа на него. Благодаря му за вдъхновението и подкрепата!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??