Мъжът ми днес ми връчи „Кама Сутра”.
- Наръчникът по секс от Индия това е.
(От срам захапах лявото си кутре)
- До утре искам всичко да се знае!
- До утре ли? За толкоз малко време...
(Усещах, че сме близо до кавгата...)
- Аз казах! Да си нямаме проблеми...
Ще те изпитам лично във кревата!
Вратата трясна моят мил съпруг - замина
във кръчмата. Остави ме да мисля...
Реших през „материала” да премина,
че вече взе сериозно да ми писва.
Идея се роди в ума ми бледа:
(„По-бързо учи се, ако сме двама!”)
Невинно се обадих на съседа:
„Ела, Стамате, да преместиме дивана.”
И той доприпка: къпан, парфюмиран...
А аз по нощничка, в ръка със „Кама Сутра”...
Веднага тоя пич се ориентира,
усмихна се доволната му мутра.
И легнахме съвместно да „четеме”.
Ех, колко листа... няма да разправям...
Погледнах през прозореца след време...
Бе почнало да се развиделява.
..................................................................
- Мъжът ми иде си... Вратата не уцелва.
Сериозно в кръчмата е потренирал.
Не може различи жена от делва...
(Комшията направо се панира.)
- Защо Стамат в леглото ни е, скъпа?
Защо така те гушка този измет?
- Не ми задавай пак въпроси тъпи...
Провежда „предварителния” изпит.
Идеята тръгна от стихотворението на Николай (ringo2) "Ще те изпитам лично във кревата". Заглавието също дължа на него. Благодаря му за вдъхновението и подкрепата!
© Нина Чилиянска Все права защищены