15.02.2011 г., 18:59 ч.

Изплакано с надежда 

  Поезия » Любовна
571 0 1

 

 

                                            Очи, попили от сърцето болката,

                                            изплакват пак поредната сълза.

                                            Тази нощ те уморени са

                                            и ги притварям някак си... едва!

 

                                           На сутринта клепачи, натежали от тъгата,

                                           в пробуждане посрещат светлината -

                                           така очаквана и за душата.

                                          

                                           Уви... и днес е облачно небето.

                                           Дано денят е по-добър.

                                           С една надежда в сърцето

                                           очаквам пак вечерния си сън...

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??