2.10.2009 г., 11:16 ч.

Изповед 

  Поезия
733 0 3

Изповед

 

Затворник в собствения си дворец,

дворец, пълен с тайни.

Скривалището на безжалостен творец,

творец на болка и мъки безкрайни.

 

И така...

 

Чували ли сте за човек без сърце,

без чувства?!? Човек – жена...

Да! Това е тя! Тази с милото лице!

 

Егоистка и жестока! Просто камък!

И какво, ако е красива?

Робиня е на своя замък

и кръв във вените ú не пулсира!

 

А беше усмихната, засмяна...

Фикс идея обсеби ú главата

и нанесе ú съсипваща промяна.

Взе ú всичко, но остави самотата!

 

Тъжно, нали?

 

Толкова пъти прошка от хора е крала.

Загуби всичко и всички! Да, красива е!

Но за какво? Поне да бе нещо, някому дала!

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??