26.12.2007 г., 19:25 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
611 0 3

Мой принце… Моя малка невинна любов…
Къде си се скрил в тази тъмна нощ?
Дали ме търсиш? Дали искаш да ми дариш живот?
Дали имаш всичко?


- Кралице на моите мисли...
Не се крия от теб… Аз те търся!
Да, теб и любовта ти…
Търся те… Търся те… Къде си?

Любов, искам… Да те докосна с ръце…
Като в онази вечер…Чрез чувства да танцуваме…
Искам… искам… да усетя твоето сърце!
Хайде, нека се обичаме...


- Мъничка, ако някога те изгубя,
ще изгубя себе си в сълзи и тъга…
Тогава душата си в ридания ще погубя,
ще плащам за всяка твоя несбъдната мечта!

Ела, по-близо… Ела…
Хайде, протегни ръка!
Нека да се слеем със вечността…
Нека… да усетим любовта!


- Идвам! Чакай ме... Силно те прегръщам!
Давам ти сърцето си… Давам себе си дори…
Нито думи, нито действия показват колко те обичам…
Искам завинаги да съм с теб, при нашите мечти!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??