4.05.2010 г., 23:09 ч.

Изповед 

  Поезия » Друга
755 0 2

Аз човек съм като всички
със своите болки и мечти.
В живота си съм имал пречки,
но преживял съм ги... почти.

***

Щастливец никога не съм наричан,
късметът често не е бил с мен.
Животът мой е тъй объркан,
не различавам вече нощ от ден.

***

За грешки, слабости - признавам.
Човек не може да е съвършен.
Но тайничко все още се надявам,
че бъдещето се усмихва и на мен.

© Максим Антов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??