18.01.2017 г., 10:24 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
652 0 2

ИЗПОВЕД

 

За мен не беше нищо, земно чуждо

пороци и любов в една душа,

но само ти на мене беше нужна,

и твоята любов…

При мен ела!

Ела!

Във нощите ми тъй желана…

Във сънищата ми нестихващ зов!

Аз чувствам как във мен расте промяна

в сърцето ми настъпва прилив нов!

И нека мойте грешки да останат

далеч от твоя искрен благослов!

Не ме вини!

Душата ми е рана!

Лекарството е твоята любов!

 

 

© Симеон Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не ме вини!
    Душата ми е рана!
    Лекарството е твоята любов!"
    Силен стих! Поздрави!
  • Когато обичаш не виждаш пороци,а само любов!
Предложения
: ??:??