И докато ти ме търсиш,
аз ще те откривам.
През твоя ален цвят,
по четка захабена,
до моя измислен свят,
свеждащ се до малка сцена.
Изрисувай ме,
рисувай с груби щрихи
ала устните ми напълни със цвят,
на листа ще мълчат, до болка тихи,
но ти ще чуваш какво ти те мълвят.
Рисувай ме,
изрисувай всички рани,
с които този свят ме е дарил
или изхвърли я твойта скица груба,
без да знаеш, че така си ме убил.
© Тифа Всички права запазени