3.02.2008 г., 13:09 ч.

Изстрел 6 

  Поезия » Философска
611 0 9
Изстрел 6

Охладня ли първата любов?
Семето на канара ли падна?
В тръни ли заглъхна Зов?
Душата ти примря ли гладна?

С дарбите ли се продаде?
А себето защо си пазиш?
За това ли те създаде?
Втори път да Го погазиш?

Брадвата е до дървото
и глас в пустинята зове:
"Отвърнете се от злото,
дъщери и синове!".

28. 08. 2007 г.
Прага


© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??