24.12.2007 г., 21:26 ч.

Изсъхнал извор 

  Поезия » Любовна
432 0 3

     Изсъхнал извор

От изсъхнал извор пия любовта,
защото ти не ми я даваш,
а аз за тебе ще умра,
само ти да не страдаш.

За тебе бих слязла под тревата
и отново ще се преродя,
но ето суха е реката,
извираща от нея - любовта.

От най-малкия ти жест пия,
дори и въздух да е той,
а любовта във мене крия
и не намирам аз покой.

Но не мога с теб да се сбогувам,
не съм готова още за това,
дори насън единствено да те целувам
и от изсъхнал извор да пия любовта.

Ще скитам по света огромен,
но сърцето вечно ще е зов,
добро утро и сбогом,
моя несподелена любов!

23.07.2004

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??