30.09.2015 г., 22:24 ч.

Изтрещяване 

  Поезия
483 0 1

Беше едно временно изтрещяване на душата.

Имах нужда от това чувство,з а да се науча да забравям незабравими неща, спомени, лица...
Картографирам пътят си към теб в съзнанието ми, а няма смисъл... знам го наизуст.
Прибирам прашното минало в старият сандък и си тръгвам.
А да си тръгна ли?
Да те оставя ли?
Тръгвайки си да те оставя или да те оставя докато си тръгвам?
Само споменът за тебе ме усмихва... и изтрещяване отново в мен изниква.
Така наричам своето състояние, когато съм под тази грипава форма на изгнание.

© Ивелина Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??