23.03.2021 г., 9:12 ч.

Изваля дъждът 

  Поезия » Пейзажна
219 0 2

Изваля дъждът старите
тревоги... 
стопиха се, до една
мълчат - 
нощта преброди старите
несгоди
и дните спряха, да сълзят.
Земята пак е в
минзухари и Пролет
през нови портали, 
и птиците над тях летят. 
Тя, знае природните
закони
и всяка Пролет се
преражда за живот!
Вървим по стълбата
нагоре
през сезони, 
и събираме по капчица
любов! 
Стичат се по капките
дъждовни
старите капани на страха,
мълчанието отръска
всичко ледено,
лалета в цветно усмихват
деня! 


 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??