11.06.2011 г., 10:33 ч.

Извинение 

  Поезия » Любовна
986 3 1

Неприлично поведение,
оставило лошо впечатление.
Неподходящо изпълнение
на вечерно представление.
Неразбрано мнение,
недовършено изречение.
Грешно движение,
породено от вълнение.
Излишно двоумение,
рязко уточнение
като студено течение.
Ужасно отношение,
неправилно забавление.
С това стихотворение
от лично местоимение.
С цялото си уважение,
поднасям своето извинение.
Отлично олицетворение
на искрено съжаление.

© Борислав Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??