18.04.2010 г., 19:51 ч.

Извинение 

  Поезия
1053 0 3

С цветя не се изтриват сълзите,
със SMS-и също.
Бонбони не помагат,
когато думите тежат.

Да лъжеш вярно е изкуство,
което ти владееш,
но не помага всеки път.

Да сбъркаш е човешко,
но трудно е да се извиниш
и гордостта си да пречупиш,
и да признаеш, че грешиш.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??