24.09.2023 г., 9:14 ч.

Извинявай... 

  Поезия
145 2 0

Извинявай...

За живота си... Не ми разказвай..!
Не искам да се ровиш и във моя..!
И правилния път, не ми показвай..!
Гледай себе си..! Върви по твоя..!

 

Грубо ли го казах..? Извинявай..!
Но съвети и насоки, не приемам...
Ако искаш ме съди и обвинявай...
Чуждо не желая, и не вземам..!

 

Животът си е мой..! Не те вълнува..!
За твоя, не желая и да зная..!
Страдания, болежки не лекувам..!
Във филми не участвам, не играя..!

 

Груб ли бях отново..? Извинявай..!
Забравил съм какво е... Уважение...
Казах ли ти вече..? Заминавай..!
От друг да търсиш... Съжаление.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
23.09.2023
Лондон

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??