28.05.2007 г., 21:42 ч.

Жаден съм... за любовта ти  

  Поезия
1292 0 26


Жаден съм... за любовта ти.
Искам да пия.
От извора.
Скрит в сърцето ти.
Жаден съм... за целувките ти.
Неизцелуваните.
Вълшебно нежните.
Лекуващи тъгата ми.
Жаден съм... за твоето „Обичам те!”.
Музика е за мен.
Най-желаната и съкровена.
Вечната.
Жаден съм... за теб.
Защото и аз те обичам.
Истински.
Без притворство.
Пияни нека сме... от Любов.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??