5.10.2007 г., 12:12 ч.

Жадна за страст 

  Поезия
983 0 38
Облечена в рокля от страстно-червено,
косите нехайно по мен разпилени са.
Жадуваща страст, от любов сътворена,
тръгвам към теб, скъпи, търсейки себе си.

Облечи ме във похот, докосни сетивата.
Влей се в мен и прелей. Страшна жажда гори ме.
До предел е опъната, мили мой, тетивата...
Не преставай да шепнеш с нежност моето име.

Ела!!! Докосни ме!!! Повярвай, реална съм!!!
Със дъх портокалов, със вкус на смокини.
Отпий от греха, забрави за нормалното.
Със мене се слей, моя нежност, люби ме.

 

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??