9.03.2009 г., 8:35 ч.

Жадувам... 

  Поезия » Любовна
1253 0 30

Жадувам да те срещна някой ден,

в очите ми лазурни да надникнеш,

да бъдеш тайнствен лунен лъч за мен,

за теб да бъда слънчева енигма...

 

Задъхано да влезеш в моя свят,

във тебе влюбено да се разливам,

в прегръдката ти топла да заспя,

да се събудиш в моята усмивка...

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??