14.05.2019 г., 13:50 ч.

Жадувам те 

  Поезия » Любовна
508 0 0

Теб жадувам

пак сладко да целувам.

Мило мое момче

в ръцете ти е най-добре.

 

Гледам те с усмивка блага

скъп гост си в моите сънища

изпитвам нежна наслада

когато ме прегръщаш.

 

Жадувам в твоя град да гостувам

да пръскаме любов и светлина

с усмивки и топлина

да радваме света.

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??