30.10.2004 г., 16:18 ч.

ЖАЖДА 

  Поезия
1166 0 3

Жадна съм!
А ти си водата,която вечно се изплъзва
между пръстите ми.
Когато се навегдам
стискам само сълзите си.
Понякога си мисля,
че е по-добре
да умра от Жажда.
ЖАДНА СЪМ!

© Ваня Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??