Oct 30, 2004, 4:18 PM

ЖАЖДА 

  Poetry
1230 0 3

Жадна съм!
А ти си водата,която вечно се изплъзва
между пръстите ми.
Когато се навегдам
стискам само сълзите си.
Понякога си мисля,
че е по-добре
да умра от Жажда.
ЖАДНА СЪМ!

© Ваня Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??