19.11.2008 г., 12:51 ч.

Жажда 

  Поезия » Любовна
541 0 3

       ЖАЖДА

  Жадна съм

  за твоето докосване.

  Жадна съм

  за отворените ти обятия.

  Жадна съм

  за росата по устните ти.

  Жадна съм за тайнствената музика

  на твоите думи.

  Жадна съм за щастие

  до безумие.

  С изпепеляващо желание

  и щедра нежност

  скрий ме от света

  в прегръдките си;

  като умиращ от жажда

  пътник в пустиня,

  с живителна глътка

  от твоята любов

  да се съживя

  и да раста пролетно...

  Над нас сияе вечното

  звездно небе,

  ти си мой

  и аз съм твоя

  до безкрай...

"Обичам те!" -

с вселенска нежност

нашепват  моите устни...

 

 

... И звезден дъжд заваля от очите ти...

© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??