18.03.2020 г., 16:29 ч.  

Жажда за живот 

  Поезия » Любовна
455 0 0

И живея аз така! 
Понякога трудно, 
понякога мудно, 
понякога напук! 
Страстно и разпалено очаквам

всеки следващ ден,
всеки слънчев лъч
и всеки лунен път пред мен! 
Нося кръста вечно аз със себе си, 
но не, не съм преуморен,

безсилен или обезверен! 
Неумолимо вярвам в утрешния ден,

в новия живот и в мен,
защото ти си в мен и аз във теб,

защото ние сме в съдбовен плен
и аз от твоята нестихваща любов

съм вечно опиянен! 
 

© Стелияна Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??