15.10.2013 г., 20:14 ч.

Жалба за село 

  Поезия » Хумористична
417 0 3

 

Защо ми е на мен градът?

Та там е прашно и опасно!

И в спор мегдан делят

Шумът с греха. Пък и е тясно...

 

Аз най-добре съм си на село!

Там имам гумени ботушки -

От сутрин с тях и с пот на чело

Ще боцкам боб и сбирам чушки.

 

2010 г.

 

 

П.П. Не ми вярвайте напълно.

© Динко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??