Oct 15, 2013, 8:14 PM

Жалба за село 

  Poetry » Humour
416 0 3

 

Защо ми е на мен градът?

Та там е прашно и опасно!

И в спор мегдан делят

Шумът с греха. Пък и е тясно...

 

Аз най-добре съм си на село!

Там имам гумени ботушки -

От сутрин с тях и с пот на чело

Ще боцкам боб и сбирам чушки.

 

2010 г.

 

 

П.П. Не ми вярвайте напълно.

© Динко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??