4.04.2021 г., 0:15 ч.  

Жалко 

  Поезия » Свободен стих
290 1 0
Жалко - 25.09.2014 (03.04.2021)

 

Колко жалко за хората, които
пият до дъно от вече отпито
и очакват внезапно

нещо да се промени,
докато друго усещане
не го замени.
Ценно е времето,

толкова ценно,
дните отмиват

в лутане безцелно,

и човек дорде усети,

животът е отминал,

а чувствата клети

и те се споминали.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??