11.09.2007 г., 18:26 ч.

ЖАЛКО Е 

  Поезия
447 0 0
Жалко е, че не мога след тебе да извикам: "Остани!"
Жалко е, че не могат да пресъхнат тези сълзи.
Не можеш да си представиш колко много те желая.
Във всяка свободна секунда за теб си мечтая.
Спомням си миговете, прекарани в онзи бар.
Да, ти беше моят спасителен фар.
Още виждам твоята усмивка,
макар край мен да се стеле мъглива покривка.
В нощта ме преследват твоите очи,
а гласът ти ми нашепва: "Обичам те! Не плачи!"
После се събуждам и още повече боли...
Сърцето ми стене, душата кърви,
всяка клетка в мене крещи!
Не разбираш ли?
Моля те! Остани!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??