10.07.2013 г., 21:32 ч.

Жарко Желание 

  Поезия » Еротична
1225 0 0

Желая да ме грабнеш страстно,

до безкрайни висини да полетим,

да гориш в мен, да те чувам гласно

и силно, огнено... да се възпламеним.

Да изпитвам жарка сладост ненаситна

Искам още!... Аз съм с ТЕБ!...

Вярвай ми... Аз станах беззащитна.

И вече може от Любов да помълчим.

 

 

© Ади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??