Желая да ме грабнеш страстно,
до безкрайни висини да полетим,
да гориш в мен, да те чувам гласно
и силно, огнено... да се възпламеним.
Да изпитвам жарка сладост ненаситна
Искам още!... Аз съм с теб!...
Вярвай ми... Аз станах беззащитна.
Но превърнах се в твой погреб.
© Ади All rights reserved.