17.07.2007 г., 9:05 ч.

ЖЕГА 

  Поезия
396 0 1
Във жега изнурен, градът е хвърлен.

Умират улици от жар опърлени.

От зноя дълго търсят те покоя.

И знаят, края няма да е тоя.

Ще дойде облак дъждоносен.

Ще разхлади, макар и буреносен.

Градът достигнал е предела.

На свойте страсти и неволи!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??