25.09.2008 г., 6:26 ч.

Желае 

  Поезия » Друга
546 0 1

Слънчев лъч,

няма глас,

иска думи, светъл час.

 

Глътка въздух,

не на сянка,

под прозорците - пейка за дрямка.

 

Студено навън,

болест - предразсъдък,

студено вътре, иска капка разсъдък.

 

Лято - заключен,

излиза неохотно,

да усети чужди мисли, да не е самотно.

 

                                                                                     24.09.2008 г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам това "вътре " да се стопли,не само със стихове,ами и със действителни преживявания!Прекрасно!
Предложения
: ??:??