23.08.2006 г., 13:00 ч.

Желание 

  Поезия
572 0 3

Хвани ръцете ми - и двете,
нежно ме дръпни към теб...

Свали обувки от нозете ми...
И после по пътеката напред...

Душите в буен бяг ще се допълват,
ръцете ми ще търсят твоите ръце.

Коси в коси ще се оплитат,
следа подир следа ме завладей...

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??