Aug 23, 2006, 1:00 PM

Желание 

  Poetry
574 0 3

Хвани ръцете ми - и двете,
нежно ме дръпни към теб...

Свали обувки от нозете ми...
И после по пътеката напред...

Душите в буен бяг ще се допълват,
ръцете ми ще търсят твоите ръце.

Коси в коси ще се оплитат,
следа подир следа ме завладей...

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??