11.11.2008 г., 16:57 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
575 0 1

  ЖЕЛАНИЕ


Ръцете ми са клони
                      на дървета,
в които вечер
                  се отпуска
уморено
        и заспива вятърът.

Ръцете ми са  клони 
                      на дървета...


Ела,
       бъди мой
                 вятър!...

               

© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??