8.09.2009 г., 8:08 ч.  

Желание 

  Поезия » Любовна
720 1 2

В едни очи желая да погледна!

Чувства-нежни да споделя!

Едни ръце искам да докосна!

Свои върху тях да положа!

Прегръдки  желая  да даря!

В едно сърце, място да заема!

Усмивки-искрени да му подаря!

Надежда-трайна  да му вдъхна!                                                

Щастие да го закриля!                               

С целувки да го обградя!                           

Да вижда в мен, опора         

и сбъдната мечта!                                       

Приятел да намира                              

и слънчева душа!

За него, да бъда                                   

ангел на земя!

В зима-хладна,                                   

топла постеля!

Най-прекрасна,                                         

за него, жена!

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??