10.10.2010 г., 18:03 ч.

Желание 

  Поезия » Друга
628 0 3

Желание

 

Копнея да я имам,

живея да я връщам,

милея да я видя,

отне ми я, сега кой ще прегръщам?

 

Приемам го, отнемал си милиони.

Завиждам ти, обичат те по цялата земя.

Заричам се, пак ще я намеря да е моя,

отричам се, но не от теб, а от скръбта.

 

Блага не искам, а блага дума.

Богатство имам, сърце като вселена.

Не мразя никой, по-лошо е от чума,

човек родих се, човек ще си ме вземеш.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??