15.12.2011 г., 11:31 ч.

Желание 

  Поезия » Еротична
1696 1 3

Желая те.....

Властвай над мен и сетивата ми.

Не! Не искам да ме любиш нежно,

а обладай ме грешно и горещо.

Разкъсай душата ми

с хапещи устни

и с всеки тласък парещ

изтръгвай не стон, а вик

на наслада и мощен екстаз.

Гали ме....

Не! Не не ме гали,

а бури разстилай по мокрото тяло.

Създай ме от мъжкия си дъх

и сътвори ме под силните ръце.

Покори ме...

Подчини ме на хищното си тяло,

а после остави ме да умирам бавно

от сласт и безпощадна страст.

© Живка Паскалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??