2.06.2009 г., 22:46 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
550 0 2

Искам да изпия кладенец от мечти,

и  докосна не друга планета -                

                                        непозната Вселена

да положа на някой Истински звезда,

и греят еликсирите на любовта.

 

Искам любовта да изживея със устни

и име голямо и запомнено да ù дам,

като дълбоката река и безкрайния син океан

изгубено в залезите и изгревите -

намерено във вечността на белите коси.

 

Искам в мислите ми някой да бродира

                               нишка от пеперудени крила.

Нанизвам ги с конец,

                 завързвам ги на възел,

къде е  кроячът на моята душа?

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Крояча "в представите и наяве е различно.Повярвай ми!Наистина!
  • Незабравимо!
    Браво за чувствата ти!
Предложения
: ??:??