21.02.2013 г., 9:52 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
781 0 4

Искам Теб да те прегръщам,
искам с Тебе да живея,
исках и сега го искам
Ти до мен да бъдеш
и за Теб аз да копнея.
Искам да ми казваш,
че ти е горещо,
но да си до мен.
Искам да се любим
страстно, нежно
и да те ухажвам
в тоз и в друг момент,
да тръпна цял в очакването твое,
когато сливат се телата ни безспир,
да те целувам и целувка,
и прегръдка твоя -
това да бъде моят келепир.
Искам да не ме приемаш като спънка,
а да си остана твой,
но НЕ искам с нищо да ти преча
и да притеснявам, както казваш,
твоя личен, неприкосновен покой.
Искам да си Здрава, Жива,
искам всеки миг докрай
двамата да Споделим.
Това са мойте
простички желания, Любима,
Обичам Те !
Ний двама нищо НЕ делим !
И както до момента ти доказах,
че важното не е това,
което искам аз -
за мен основното е твоето Желание, Любима,
и за това аз оцелявам в този час!
Единствено на Любовта ми -
единствено на Теб,
затова - Благодаря ти, че те има!
Обичам Те!

D.E.H.

© Олег Деков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря на всички и в тази връзка - все още смятам, че когато знаеш към какво се стремиш и искаш истински - няма начин то да те подмине. Въпросът е да оцелееш до този момент, но дали пък тогава няма да е късно вече !
  • И аз искам
  • Красотичка!!(макар и не толкова ритмична)
  • Истинско и красиво! Браво!
Предложения
: ??:??