5.04.2017 г., 9:02 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
361 0 3

Попивам с устни твоето ухание!

Очите ти блестят със огън див!

Душата ми намира упование във теб!

Със тебе аз се чувствам жив!

 

Искам те! Поне за миг да мога

да галя страстно твоите гърди!

Заклевам се и в Дявола, и в Бога!

За миг поне да бъдеш моя ти!

 

Повярвай ми! Аз още те сънувам!

Сърцето ми във ритъм луд тупти!

Не искам да съм сам и да тъгувам!

Искам те със мен да бъдеш ти!

 

Ще отпивам бавно, със наслада

твоите сълзи и твоя смях

както чаша вино за награда,

пълна със желан и търсен грях!

 

Всяка вечер с твоя дъх заспивам!

Дъх на цъфнал, нежен розов цвят!

Моля те недей, не си отивай!

Моля те! Прекрасен е сънят!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??