10.01.2020 г., 23:59 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
456 0 0

Кажи ми какво да направя,
за да бъда с теб завинаги,
няма как да те забравя,
защото заела си сърцето ми.

 

Понякога ми се иска,
просто да те целуна,
иска ми се сърцето ти да ме поиска,
но може би трябва да го заслужа.

 

Понякога се питам,
дали за теб съм достоен,
но толкова много ми се иска,
да дойде и този ден.

 

Деня, в който
и ти ще ме обичаш
да ми говориш мили думи в ухото,
от мен да не се отричаш.

 

Е.П.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??