20.09.2020 г., 9:49 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
353 2 3

Тичам нагоре, слънцето връщам.
С попарени, жарки ръце те прегръщам.
Изгаряш от пламъка, но пак се усмихваш.
Бягаш от мене, но знам че ме искаш.
В сърцето ти аз, в юмрука ти гордост.
А може би страх е, щом нямаш готовност...

...да дойдеш със мен, и пак да те имам,
а знаеш, че много имам, още, да взимам.

Като земно кълбо, любопитно зове ме,
твоето тяло, желая, без време.
И вчера, и днес, дори след година,
очите те търсят, уста те проклина.
...Измъчваш ме, знаейки, че аз съм последна.
Не съм като всички, просто вечер - поредна.
Не вярваш или просто трудно признаваш.
Като мишка в капана ми, не искаш да падаш.
Но знаеш ли, моят капан е различен.
Само ще искам да си неприличен.

 

...Сваляй доспехите, рицарю, глупав.

Ела да направя света ти, по-хубав...
:)

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??